Workshop Biotensor

Ken jij dit geweldige instrument al? De biotensor geeft jou de mogelijkheid om te communiceren met je onderbewustzijn.

Workshop Biotensor

Vanmorgen was ik mijn biotensor kwijt terwijl ik net de start had gemaakt met een consult. Ik liep naar beneden en keek in de slaapkamers. Daar lag hij, in de kamer van mijn dochter van 4.

Toen ik haar later vroeg waarom ze mij biotensor had gepakt zei ze: ‘ik had buikpijn en wilde zelf even helpen’.

In mijn gezin kennen mijn kinderen de kracht van de biotensor. Als ze ergens last van hebben vragen ze zelf om hulp. En zoals nu pakt ze hem zelf al.

Ken jij dit geweldige instrument al? De biotensor geeft jou de mogelijkheid om te communiceren met je onderbewustzijn. Onbewust weten we veel meer dan ons brein kan pakken. Met de biotensor kan je onderzoeken waar je tegenaan loopt, kan je stress en pijn verminderen en genezing in gang zetten.

In mijn consulten gebruik ik de biotensor om onderliggende emoties en trauma’s op te sporen. En in deze workshop gaan we een start maken met het werken met je eigen biotensor, zodat jij deze leert inzetten in jouw gezin.

Datum: 30 augustus 2019 Locatie: Wijchen Tijd: 9.30-15.30 Inclusief Werkboek - Lunch - Biotensor

Lees hier verder ?? https://www.praktijkcharlotte.nl/workshops

Foto: Fleur Janssen

Geplaatst op woensdag 14 augustus 2019.

Over Praktijk Charlotte

Dit bericht is geschreven door Praktijk Charlotte. Het bedrijf valt onder coaching uit Wijchen. Trefwoorden van Praktijk Charlotte uit Wijchen : Opleiding Energetisch Gezinstherapeut, NEI Opleiding, NEI Coach, NEI therapeut, Familieopstellingen Wijchen, kindercoaching, kinderwensspecialist, kindercoach, gezinscoaching, familiecoaching, coaching bij kinderwens, coaching bij zwangerschap, gezinstherapeut,.

Lees meer over Praktijk Charlotte.