24 juni: GRATIS Voorlichtingcafé GGZ over de Borderline persoonlijkheidsstoornis in de bieb in Wijchen

Ongeveer 3 miljoen mensen in Nederland heeft last van psychische klachten. De kans is dus heel groot dat je iemand in je omgeving kent.

24 juni: GRATIS Voorlichtingcafé GGZ over de Borderline persoonlijkheidsstoornis in de bieb in Wijchen

Ineens wisselen van stemming, zeer heftige emoties, impulsief, vastlopen in relaties, vriendschappen, werk, enz. Een borderline persoonlijkheidsstoornis heeft veel impact op de cliënt en de omgeving, zowel bij professionals als naastbetrokkenen.

Maar wat is het precies ? Wat zijn de oorzaken, verschijnselen en wat wel en niet te doen?

Ongeveer 3 miljoen mensen in Nederland heeft last van psychische klachten. De kans is dus heel groot dat je iemand in je omgeving kent; je collega, partner, vriend, familie, of beroepsmatig, je komt het overal in de maatschappij tegen.

Miranda van Amersvoort is sinds september 2018 begonnen met het gratis voorlichtingscafe GGZ. Dinsdag 24 juni gaat het over de Borderline persoonlijkheidsstoornis. Kim Kraaijenzang zal als speciale gast aansluiten.

Kim heeft zelf ooit deze diagnose gekregen en tijdens deze avond kunnen de deelnemers haar vragen stellen die zij op een heldere en ingrijpende manier zal beantwoorden.

Tijdens deze gratis avonden van het voorlichtinsgcafe’ GGZ wordt door Miranda van Amersvoort op een laagdrempelige manier het hoe en wat van een psychiatrisch probleem uitgelegd.

De avonden zijn van 20.00 – 21.30 uur en worden gegeven op ‘de vloer’ in de bibliotheek. Aanmelden via https://www.bibliotheekwijchen.nl/ agenda/ Voorlichting_cafe_ggz.21052019.htm maar spontaan binnenlopen kan ook!

Miranda van Amersvoort heeft 25 jaar ervaring in de GGZ en werkt nog steeds met veel passie 2 dagen in de week met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Daarnaast geeft ze training – voorlichting – en coaching binnen Zorg & Welzijn aan hulpverleners & dienstverleners en is ze inmiddels een trouwe gast in de bibliotheek waar ze regelmatig lezingen en themagroepen geeft www.werkbewust.nl

Geplaatst op woensdag 12 juni 2019.

Over WerkBewust

Dit bericht is geschreven door WerkBewust. Het bedrijf valt onder coaching uit Wijchen. Trefwoorden van WerkBewust uit Wijchen : individuele coaching, team coaching, coaching op maat, patronen doorbreken, training hulpverleners, coaching hulpverleners, hulpverleners ondersteunen, psychiatrische stoornissen .

Lees meer over WerkBewust.