WerkBewust in Wijchen

WerkBewust: Training & coaching aan hulpverleners.

Over WerkBewust

WerkBewust valt onder de rubriek coaching uit Wijchen.

De drijvende kracht achter WerkBewust is Miranda Amersvoort. Miranda staat graag voor jou en je team klaar om je te begeleiden om jezelf en je team weer vertrouwen te geven in jouw eigen kunnen. Miranda is naast traineer & coach ook beschikbaar als begeleider voor mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Bij WerkBewust kan je terecht voor onder andere:

- Training: Miranda deelt graag haar kennis en ervaring over diverse psychiatrische stoornissen. Samen ga je aan de slag om meer inzicht te krijgen en welk effect dit heeft op de cliënt.

- Individuele coaching: Tijdens dit coachingstraject worden diverse thema's aangeboden zoals: kwaliteiten, belemmering, valkuilen en Waarom doe ik zoals ik doe? Maar ook samenwerkingen met cliënt, collega's en team komen aan bod.

- Teamcoaching: Wat is jullie manier van werken? Welke onbewuste patronen hebben invloed op jullie team? Samen met Miranda wordt er gekeken waar de knelpunten zijn en leer je als team beter communiceren.

Voor meer informatie en de contactgegevens kan je een kijkje nemen op de website van WerkBewust.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

WerkBewust uit de rubriek coaching uit Wijchen is gevestigd aan de Aalsburg 1830 in Wijchen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44318801.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij WerkBewust zijn o.a. :

Nieuws van WerkBewust in Wijchen

24 juni: GRATIS Voorlichtingcafé GGZ over de Borderline persoonlijkheidsstoornis in de bieb in Wijchen

24 juni: GRATIS Voorlichtingcafé GGZ over de Borderline persoonlijkheidsstoornis in de bieb in Wijchen

Ongeveer 3 miljoen mensen in Nederland heeft last van psychische klachten. De kans is dus heel groot dat je iemand in je omgeving kent.