Werkbewust in Wijchen

Werkbewust; Bureau voor Training, Coaching en Intervisie aan hulpverleners

Over Werkbewust

Werkbewust valt onder de rubriek coaching uit Wijchen.

In het dagelijkse leven krijgen we steeds meer te maken met mensen die last hebben van psychische klachten en vaak weten we niet hoe we hier nu mee om moeten gaan. Mijn motto is: "lastige cliënten bestaan niet ! , deze mensen gaan onder jouw huid zitten omdat ze bij jou een gevoelige snaar raken". In het contact met cliënten kan je als hulpverlener te maken krijgen met heftige gevoelens zoals angst, medelijden, boosheid en onmacht. Deze gevoelens zorgen voor ongemak. Vanuit ongemak kan je als hulpverlener de neiging krijgen op een bepaalde manier te reageren. Het is mijn missie om hulpverleners binnen zorg en welzijn meer inzicht te geven in hun eigen bijzondere werkstijl en belemmeringen zodat ze beter kunnen aansluiten bij de cliënt. Omdat ik naast trainer en coach ook hulpverlener ben weet ik als geen ander welke dynamieken er spelen in de werkrelatie met de cliënt en in de samenwerking met collega’s. Ik kan snel invoegen en inspelen op hulpvragen. Ik ben in staat om in korte tijd een basisveiligheid te creëren waardoor er ruimte komt voor verdieping en confrontaties. Ik besteed veel aandacht aan bewustwording van onbewuste emoties en gedrag en welke invloed dit heeft op de werkrelatie en de samenwerking met collega’s en in het team. Daarnaast heb ik een ruime kennis over psychiatrische stoornissen en welke invloed dit heeft op de werkrelatie. Ik ben op zoek naar ieders kwaliteit en drijfveren en ik zorg voor een sfeer van vertrouwen en openheid, waardoor veel ruimte is om te leren en te ervaren.

Ik ben niet iemand die jou een trucje wil leren omdat dit niet zorgt voor een andere manier van werken. Vanuit mijn werkervaring, intuïtie en scherpe inzicht wordt jij aangezet tot denken en bewuster handelen. Jouw onbewuste pijn en onmacht wordt omgezet in wensen en handelen zoals jij dat wilt!

Werkbewust zorgt voor: - Minder ziekteverzuim - Meer werkplezier - Meer kennis over psychische klachten en psychiatrische stoornissen - Meer praktische handvatten

Kijk op mijn Linked-in profiel voor uitgebreide informatie over mijn huidige aanbod.

Neem contact op met Werkbewust voor het maken van een afspraak en het bespreken van uw specifieke behoeften.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Werkbewust uit de rubriek coaching uit Wijchen is gevestigd aan de Aalsburg 1830 in Wijchen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44318801.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Werkbewust zijn o.a. :

Nieuws van Werkbewust in Wijchen

THEMAGROEP; 'een draadje los'' , kom op donderdag 3 november naar mijn gratis informatieavond

THEMAGROEP; 'een draadje los'' , kom op donderdag 3 november naar mijn gratis informatieavond

De informatie-avond op 3 november wordt gegeven in de bibliotheek Wijchen

Wijchen Present

Wijchen Present

Wilt u met mij en met WerkBewust kennismaken? Dan zie ik u graag bij mijn stand tijdens Wijchen Present in de huiskamer van Wijchen: Het Mozaïek op zondag 4 september van 11-00 - 16.00 uur. Ik zie u graag!

leizing over

leizing over "de verwarde persoon"wordt verplaatst naar september

voor meer informatie kijk op www.bibliotheek-wijchen.nl

Lezing 25 april, de verwarde persoon, van gekte tot overlast

Lezing 25 april, de verwarde persoon, van gekte tot overlast

Van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek Wijchen - De Vloer Kosten: € 6,50 voor leden / € 7,50 voor niet leden Kaarten reserveren via http://www.bibliotheek-wijchen.nl

'De tafel van' 29 maart t/m 2 april

'De tafel van' 29 maart t/m 2 april

Van 29 maart t/m 2 april, tijdens de ‘week van de psychiatrie met als thema; “Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen ” ben in aanwezig in de Bibliotheek in Wijchen

START SMART BEURS 16 JANUARI 2016

START SMART BEURS 16 JANUARI 2016

Op 16 januari in het Wapen van Elst van 13.30 - 17.00 uur is er een inspirerende beurs met ruim 60 ondernemers, Ook Werkbewust is daarbij! ( Stand 29)

Voorlichtingbijeenkomsten over PTSS en secundair trauma

Voorlichtingbijeenkomsten over PTSS en secundair trauma

Om dit moment geef ik 3 interactieve voorlichtingsbijeenkomsten aan de medewerkers van Vluchtelingenwerk Oost Nederland over PTSS en secundair trauma.