Spiritueel begeleider Maloesjka Mombarg in Wijchen

Praktijk voor Intuitieve Ontwikkeling – Astrologie – Mediumschap Energetische Therapie en Ontspanning voor Lichaam en Geest

Over Spiritueel begeleider Maloesjka Mombarg

Spiritueel begeleider Maloesjka Mombarg valt onder de rubriek yoga en meditatie in Wijchen.

Hallo, ik ben Spiritueel Begeleider Maloesjka Mombarg. Het pad van de Engelen, onvoorwaardelijke liefde en licht, het mogen zijn, heling geven en ontvangen wil ik met zoveel mogelijk mensen delen. Door mijn eigen verlangen naar rust, vrede, heling, liefde en harmonie ben ik begonnen als Spiritueel Begeleider om mensen te begeleiden in hun spirituele/intuïtieve ontwikkeling.

Voor meditatieavonden, tips over vitaliteit, tarot kaarten, Orakle kaarten, uw daghoroscoop, shiatsu behandelingen en consulten, aura behandelingen en chakra behandelingen belt u met Spiritueel Begeleider Maloesjka Mombarg. Op mijn website leest u veel over spiritualiteit, de behandelingen die ik u biedt en interessante tips.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact met me op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Spiritueel begeleider Maloesjka Mombarg uit de rubriek yoga en meditatie uit Wijchen is gevestigd aan de Heilige Stoel 6015 in Wijchen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10794303.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Spiritueel begeleider Maloesjka Mombarg zijn o.a. :