Praktijk Reiju Tai in Wijchen

Alle klachten fysiek of mentaal zijn aan elkaar gerelateerd. Te veel stress zorgt voor lichamelijke disfunctioneren en uiteindelijk ziekte.

Over Praktijk Reiju Tai

Praktijk Reiju Tai valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Wijchen.

Alle klachten fysiek of mentaal zijn aan elkaar gerelateerd. Te veel stress zorgt voor lichamelijke disfunctioneren en uiteindelijk ziekte. Te lang een verkeerde lichaamshouding (vaak werk gerelateerd) zorgt voor fysieke blokkades en uiteindelijk ook mentale klachten. Als lichaam en geest niet soepel kunnen bewegen, roept dit verstoringen op, die op lange termijn leiden tot ziekte.

Fysieke klachten en mentaal welbevinden zijn nauw aan elkaar gerelateerd. Stress, negatieve gedachten, onvrede, frustratie en boosheid hebben meer effect op het lichaam dan je zo op het eerste gezicht zou denken.

Emoties kunnen aan de basis liggen van fysieke klachten of ziekte, maar kunnen ook het gevolg zijn van een ziekte of fysieke klacht (of ziekte verergeren). Beweeglijkheid en dynamiek zijn noodzakelijke voorwaarden voor welbevinden.

Zit je niet lekker in je vel? Heb je het gevoel vast te zitten of in cirkels rond te lopen? Blijven klachten herhaaldelijk terugkomen?

Dan wordt het tijd voor ReijuTai. Een natuurgeneeskundig energetisch consult geeft een andere kijk op gezondheid.

Twijfel je of ik iets voor je kan betekenen? Stuur je vraag via het contactformulier op de site: https://www.reiju-tai.nl/contact/

Snel een afspraak inplannen? Mail naar info@reijutai.nl of stuur een Whatsappbericht naar 06-49869897


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Reiju Tai uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Wijchen is gevestigd aan de Copernicusstraat 8 in Wijchen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49869897.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk Reiju Tai zijn o.a. :

Nieuws van Praktijk Reiju Tai in Wijchen

Blijf bij jezelf!

Blijf bij jezelf!

Hoe meer we tegen onszelf ingaan om te voldoen aan wat we denken dat de buitenwereld van ons verwacht, hoe meer stress we met ons meedragen, met de nodige fysieke klachten als gevolg.