Mproef - voeding en vitaliteit in Wijchen

Mproef begeleidt personen, groepen en bedrijven naar een gezonde leefstijl.

Over Mproef - voeding en vitaliteit

Mproef - voeding en vitaliteit valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Wijchen.

De kunst is te leren hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op je vitaliteit. Vitale mensen tonen veerkracht, zijn weerbaar en beschikken over voldoende energie om alles uit het leven te halen wat zij graag willen. Gezonde voeding en voldoende beweging vormen de basis voor een gezond lichaam en dragen bij aan je energieniveau.

Wanneer werknemers fit en vitaal zijn kunnen zij hier optimaal aan bijdragen. Het is dus van belang dat werknemers verantwoording nemen en zorg dragen voor hun gezondheid. Vitale bedrijven creëren kansen, zijn flexibel en kunnen inspringen op nieuwe mogelijkheden.

In mijn praktijk begeleid ik volwassenen, gezinnen en kinderen naar een gezond en verantwoord voedingspatroon. Ik coach en begeleid je naar een blijvend resultaat zodat afvallen een succes wordt. Gezond eten klinkt heel simpel maar veel mensen zijn de weg kwijt in de overvloed aan eten en drinken. Voeding beïnvloedt direct je gezondheid.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mproef - voeding en vitaliteit uit de rubriek gezondheidscentrum uit Wijchen is gevestigd aan de De Meren 1716 in Wijchen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52004722.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Mproef - voeding en vitaliteit zijn o.a. :