MIRA BROUWER RELATIEPRAKTIJK Relatietherapie, Relatiecoaching & EFT Nijmegen in Nijmegen

MIRA BROUWER RELATIEPRAKTIJK Relatietherapie, Relatiecoaching & EFT Nijmegen | Relaties laten opbloeien.

Over MIRA BROUWER RELATIEPRAKTIJK Relatietherapie, Relatiecoaching & EFT Nijmegen

MIRA BROUWER RELATIEPRAKTIJK Relatietherapie, Relatiecoaching & EFT Nijmegen valt onder de rubriek coaching in Wijchen.

Hoe kun je elkaar als geliefden weer vinden wanneer je elkaar dreigt te verliezen? Een relatie bloeiend houden, hoe doe je dat? Hoe onderhoud je de basis van de relatie, de emotionele verbinding? En hoe ga je om met verandering? Ontdek wat relatietherapie van Mira Brouwer in Nijmegen kan bieden.

Wanneer relatietherapie? Wanneer je er samen niet meer uitkomt kan relatietherapie helpen. Mira luistert met open hart, neem waar, breng inzicht en reikt praktische tools aan. Door een diepere laag zichtbaar te maken kunnen (onbewuste) processen aan het licht komen. Door ze samen te onderzoeken, kun je je vrij maken van de destructieve invloeden ervan.

De werkwijze in relatietherapie is gebaseerd op een paar peilers. Mira Brouwer werkt met inzichten uit Emotionally Focused Therapy (EFT), bewezen effectieve relatietherapie ontwikkeld door Sue Johnson. Hechtingstheorie ligt hier aan de basis.

Daarbij maakt zij gebruik van systemisch opstellingenwerk. Hierin wordt er zowel de persoon als naar de (relationele context gekeken. Familie- en organisatieopstellingen zijn hierin bekend.

Daarnaast werkt zij met principes van geweldloze communicatie ontwikkeld door Rosenberg en emotiewerk gebaseerd op het werk van Vera Helleman. Ook zet zij lichaamsgerichte interventies in zoals adem oefeningen en visualisaties. Bij danscoaching wordt wer gewerkt met bewegingsoefeningen.

Verder heeft Mira Brouwer veel concrete coach oefeningen tot haar beschikking voor alle vormen van relaties en persoonlijke ontwikkeling. Dit geeft de mogelijkheid om naast er over te praten, ook ervaringsgericht te leren.

Relatiecoaching is voor onder andere:

- Relatie-apk (preventief werken door met een frisse blik naar de relatie te kijken)

- Uit elkaar

- Individueel

- Werkrelatie

- Andere relatie vormen (vriendschaps- of familierelatie)

Voor meer informatie over de mogelijkheden of online een afspraak maken, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MIRA BROUWER RELATIEPRAKTIJK Relatietherapie, Relatiecoaching & EFT Nijmegen uit de rubriek coaching uit Wijchen is gevestigd aan de Daalseweg 171 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27193558.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij MIRA BROUWER RELATIEPRAKTIJK Relatietherapie, Relatiecoaching & EFT Nijmegen zijn o.a. :