Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen

Mari van Rens Tweewielerspecialist: Voor uw (elektrische) fiets, bromfiets, snorfiets en scooter!

Over Mari van Rens Tweewielerspecialist

Mari van Rens Tweewielerspecialist valt onder de rubriek fietsen in Wijchen.

Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen is dé speciaalzaak voor fietsen, brom- en snorfietsen en scooters. Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment onderdelen voor uw tweewieler. Ook voor accessoires zoals helmen, tassen, sloten, regenkleding en dergelijke kunt u bij ons terecht. Ook kunt u bij ons terecht als u uw fiets stuk hebt. Wij repareren uw fiets in no-time.

Ook is het mogelijk om uw fiets via ons te verzekeren. Wij werken samen met onder andere de ANWB, en als u lid bent van de ANWB krijgt u 5% korting bovenop de premie.

Mari van Rens Tweewielerspecialist biedt een zeer uitgebreide collectie fietsen, zowel mountainbike, als elektrische, stads en kinderfietsen. Ook in kleding en accessoires hebben wij een ruime keus uit vele merken. Kom vrijblijvend eens langs en geniet onder het genot van een bakje koffie van alles wat met fietsen te maken heeft.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mari van Rens Tweewielerspecialist uit de rubriek fietsen uit Wijchen is gevestigd aan de Marconistraat 2 in Wijchen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 024-6419653.

Diensten en producten voor fietsen

Trefwoorden die horen bij Mari van Rens Tweewielerspecialist zijn o.a. :