In Balans Therapie & Coaching in Nijmegen

In Balans | In aandacht verbinden, verwerken en vertrouwen.

Over In Balans Therapie & Coaching

In Balans Therapie & Coaching valt onder de rubriek coaching in Wijchen.

In Balans Therapie is een praktijk voor integratieve psychotherapie voor volwassenen. Professionele steun bij overlijden, scheiding, verlies van baan of inleveren op je gezondheid. In Balans biedt deskundige begeleiding bij rouw en verlieservaringen en helpt bij jouw zoektocht naar zelfvertrouwen, zelfkennis en groei.

Intergratief Therapeut bij In Balans is Minke Koks-Hendriks Franssen. Haar deskundigheid put zij uit haar werkverleden als therapeut, counselor en journalist. Daarnaast heeft zij zelf de nodige levenservaring. En deze ervaringen brengt zij in haar werk mee. De lessen in haar leven hebben Minke veel gegeven. Minke is krachtiger en kwetsbaarder tegelijk én voelt Minke zich meer verbonden met haarzelf en de mensen om haar heen. Dat is wat zij jou ook gunt! Door samen te kijken naar hoe deze grote uitdagingen in jouw leven u kunnen helpen om in verbinding (te blijven) met jezelf en anderen en dat je ondanks alles weer verder kan. Op een liefdevolle, eerlijke en krachtige manier.

Bij In Balans kan je onder andere begeleiding krijgen bij:

- Omgaan met verlies

- Omgaan met ziekte

- Spanning en stress

- Persoonlijke groei

Een rouwgroep kan ook heel steunend zijn. Een gesprek met mensen die een soortgelijk verlies hebben meegemaakt, geeft herkenning en erkenning. En daar zit de kracht van de verbinding tussen lotgenoten. Het neemt de eenzaamheid voor een groot deel weg.

Tijdens de acht bijeenkomsten, staan jullie elke ochtend stil bij een thema rondom verlies en rouw. Er is natuurlijk volop ruimte voor het delen van ervaringen en het luisteren naar de verhalen van anderen.

Wegens de verscherpte maatregelen omtrent het COVID-virus staten er, tot nader orde, geen nieuwe bijeenkomsten. Voel je natuurlijk vrij om jezelf aan te melden voor een groep. Zodra het weer kan, gaan ze weer van start!

Ook brengt Minke binnenkort een boek uit, houdt haar website of Facebook pagina in de gaten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

In Balans Therapie & Coaching uit de rubriek coaching uit Wijchen is gevestigd aan de De Ruyterstraat 65 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28237808.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij In Balans Therapie & Coaching zijn o.a. :