Heelios relatiebegeleiding en coaching in Nijmegen

Bewust verbinden!!!

Over Heelios relatiebegeleiding en coaching

Heelios relatiebegeleiding en coaching valt onder de rubriek coaching in Wijchen.

Judith Post is de drijvende kracht achter Heelios.

Al jaren verdiep ik me in alles wat te maken heeft met relaties en verbinden. Ik geloof in het vermogen van mensen om constructieve verbindingen aan te gaan. Ik geloof dat we daar ten diepste ook allemaal naar verlangen. Het is een weg die ik zelf bewust tracht te gaan en waarin ik heel graag ook andere mensen begeleid. Om steeds meer de vreugde te ervaren van het bewust verbinden. Zowel met jezelf als met de ander.

Bij Heelios relatiebegeleiding voor stellen, single coaching en kortdurende therapie draait alles om verbinding. Verbinding met jezelf in de eerste plaats. En van daaruit verbinding met de ander. Het is mijn droom om daar een bijdrage aan te mogen leveren. Dat mensen de vreugde van verbinding mogen voelen. Bij zowel relatietherapie als individuele therapie staat niet de klacht centraal, maar jij, met jouw mogelijkheden om het hoofd te bieden aan wat er op dit moment aan de orde is in jouw leven. Je hebt een klacht nooit voor niks. Als je helder hebt wat jouw klacht jou te vertellen heeft en je je daarmee durft te verbinden, kan de klacht worden omgebogen naar kracht.

Indien je bent vastgelopen op een levensterrein en je er zelf even niet meer uitkomt, kan kortdurende therapie je helpen om weer de draad van je leven op te pakken. Vanuit een veilige setting word je gemotiveerd om stap voor stap de regie over je leven terug te pakken. Belangrijk uitgangspunt tijdens de therapie is dat jij zelf alle antwoorden in je draagt, ook al ervaar je dat op dit moment mogelijk niet. We werken vanuit het hier en nu. Het verleden komt aan de orde voor zover dit in het heden een storende werking heeft. Er wordt gewerkt vanuit diverse therapeutische invalshoeken, passend bij jou met jouw vraag op dit moment. Het gaat allereerst om het herstellen van het contact met je eigen krachtbronnen, binnen je en buiten je. Dat is de basis om op een andere manier naar jezelf en de realiteit te kijken. En daardoor kun je ook op een andere manier met jezelf en anderen omgaan. Het gevolg is dat er weer ruimte komt voor plezier. Je gaat weer léven, in plaats van overleven.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Heelios relatiebegeleiding en coaching uit de rubriek coaching uit Wijchen is gevestigd aan de Jan Willem Passtraat 21 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12229500.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Heelios relatiebegeleiding en coaching zijn o.a. :