Eline Stans in Zetten

Bewustwording en Groei | Voor kinderen, volwassenen, scholen en bedrijven

Over Eline Stans

Eline Stans valt onder de rubriek aanhangwagen in Wijchen.

Eline Smeets-Stans is het gezicht en de drijvende kracht achter Eline Stans, bewustwording en groei. ik ben afgestudeerd als Social Worker en E.E.N. therapeut (Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig). Heb succesvol de opleidingen en cursussen afgerond, waaronder : coaching, kindermeditatiedocent, kinderyoga, Reiki graad 1 en 2, Mediumschap, Kwantum energie, basis homeopathie, Nine Star Ki coaching en Nieuw Systemisch werken en nog vele lezingen, cursusdagen, nascholingen, bijscholingen.

Ben je op zoek naar een consult of hulp omdat je je passie weer wil vinden, meer voor jezelf wil kiezen, je wil leren dingen los te laten, leren keuzes te maken? Op zoek bent naar acceptatie, begrip, en graag in je element wil blijven? Of heb je last van slaapproblemen, mentale klachten, fysieke klachten, problemen op school of werk, ben je overprikkeld of extreem gevoelig? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Eline Stans, bewustwording en groei.

Ik werk holistisch. Dat betekent dat ik niet alleen naar de (huidige) klacht kijk, maar ook naar het verleden, de opvoeding, het gezin, werk, relaties, voeding, levensstijl, slaappatronen e.d. Hiervoor maak ik gebruik van de verschillende opleidingen en cursussen die ik gevolgd heb. Hierdoor kan ik breder en dieper naar een situatie kijken. Er bestaat vaak niet maar 1 juiste oplossing, er is wel een juiste oplossing nodig die voor jou werkt.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Eline Stans uit de rubriek aanhangwagen uit Wijchen is gevestigd aan de Brittanjesingel 53 in Zetten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13553661.

Diensten en producten voor aanhangwagen

Trefwoorden die horen bij Eline Stans zijn o.a. :