Alifestyle Leefstijl & loopbaan in Lent

Aandacht voor jouw pad naar meer Levens-energie & Werkplezier

Over Alifestyle Leefstijl & loopbaan

Alifestyle Leefstijl & loopbaan valt onder de rubriek coaching in Wijchen.

Mevr. A. van der Touw is de drijvende kracht achter Alifestyle Leefstijl & loopbaan. Ik wil zoveel mogelijk mensen naar een gezonder, bevlogen en zinvol leven, met minder negatieve stress begeleiden.

Ben je op zoek naar een leven met minder stress , een betere gezondheid Of naar jouw zingeving of plezier in je werk en leven? Bij Alifestyle zit je aan het juiste adres. Door middel van persoonlijke dienstverlening en integrale programma's op maat, op het gebied van loopbaan, leefstijl en re-integratie.

*Diensten voor (jouw) medewerkers: - Stress coaching - Gezondheidscoaching (hormonale klachten, stress) - Loopbaan begeleiding

Vanuit de visie dat: - Een gezonde levens-stijl met de juiste voeding, voldoende beweging en weinig negatieve stress, een belangrijke randvoorwaarde is om lekker in je vel te zitten en (langdurig) verzuim te voorkomen. - Langdurige negatieve stress je hormonen, darmen en neurotransmitters uit balans brengt. En dit zijn weerslag heeft op de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van een individu. - Werk waar je energie en waardering voor krijgt en aansluit bij je talenten een van de voorwaarden is voor werkgeluk, productiviteit en minder verzuim. Beiden zijn van invloed op elkaar en krijgen daarom aandacht binnen de trajecten. Rekening houdend met ieders eigen vertrekpunt en leerdoelen, vormt maatwerk een regel i.p.v. een uitzondering.

Ik werk graag toe naar concrete resultaten. Begeleiding is individueel, zowel digitaal als fysiek. Voor duurzame resultaten is het belangrijk de oorzaak van klachten helder te krijgen. Het lichaam en brein is complex en reageren continue op elkaar.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42160225.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Alifestyle Leefstijl & loopbaan zijn o.a. :